Date Generale Dancor Proiect

SC Dancor Proiect SRL este o firma româneasca privata aflata în plina ascensiune, care functioneaza din 1999, avand peste 13 ani de experienta in consultanta in afaceri si management oferind servicii de consultanta si management.

Servicii

Elaborare proiecte de finantare

Acordam servicii de consultanta în domeniul fondurilor rambursabile si nerambursabile si furnizam catre beneficiari informatii corecte si complete referitoare la programele de finantare disponibile pe piata româneasca.

Studii de piata si sondaje

Realizate în rândul consumatorilor individuali si agentilor economici la nivel local, judetean si regional, studiile de piata ofera clientilor informatii pentru a lua cele mai bune decizii si a aloca în cel mai bine resursele disponibile: Managementul marcii, comportamentul consumatorului si sondaje, studii politico –sociale.

Cursuri de pregatire a resurselor umane

Dancor Proiect furnizeaza programe de instruire si formare profesionala de calitate pentru resursele umane, prin abordari moderne de învatare, cu aplicabilitate imediata în exercitarea fiecarei ocupatii.urnizarea serviciilor se face în conditii care sa satisfaca nevoile de siguranta, confidentialitate si legalitate ale clientilor.

Servicii

Data si ora curenta: