News Dancor Proiect.

Aici puteti gasi stiri si informatii de ultima ora despre DancorProiect.

Ultimele Stiri

18.06.2010 Proiecte Consultanta 4 proiecte in care companie a fost implicata ca si consultant au fost selectate de catre Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit pe axa 3.1.2

05.06.2009 Dotare companie cu aparatura ultramoderna Anul 2009 - a fost anul in care compania si-a modernizat infrastructura in urma castigarii unui proiect pe fonduri europene..

29.01.2011 Sistem de management al mediului la nivelul organizatiei
Vorbim totodata, de necesitatea protejarii mediului prin implementarea unui sistem de management al mediului la nivelul organizatiei, motiv pentru care am organizat instruiri pentru constientizarea cerintelor, standardelor si legislatiei specifice..

Proiecte

Dancor Proiect, în calitate de consultant, elaboreaza proiecte de finantare si asigura servicii de consultanta în domeniul fondurilor rambursabile si nerambursabile.

Cursuri

DancorProiect furnizeaza programe de instruire si formare profesionala de calitate pentru resursele umane, prin abordari moderne de învatare, cu aplicabilitate.

Studii

DancorProiect realizeaza studii de piata care ofera clientilor informatii pentru a lua cele mai bune decizii in alocarea cea mai eficienta a resursele disponibile.